Rob Lakenman (Overveen)


Mijn naam is Rob Lakenman.

Ik ben 61 jaar geleden in Pladju (bij Palembang, Sumatra) geboren.
Mijn vader werkte destijds bij de Bataafse Petroleum Maatschappij, vandaar.
Ik ben getrouwd, wij hebben twee volwassen dochters en inmiddels ook drie kleinkinderen (een vierde is op komst). Sinds mei 1996 wonen we op de Militairenweg 17 in Overveen.

Op 15-jarige leeftijd ben ik als ketelbinkie bij de KNSM gaan varen. Na de Hogere Zeevaartschool in Den Helder op mijn 18e derde stuurman grote handelsvaart geworden. Daarna de Hogere Haven- en Vervoerschool in Rotterdam gevolgd en aansluitend namens de SHV uitgezonden geweest naar Iran. Verder o.m. commercieel manager bij Wijsmuller Transport BV in IJmuiden geweest,  commercial director voor de regio Azië bij Hollandse Signaalapparaten BV en nu Business Development Manager bij IBM Nederland BV. Daarnaast ben ik ook oprichter/partner van LODGE International, een agentschap dat zich richt op bemiddeling bij het zakendoen met het Ministerie van Defensie.

Ik ben lid van Liberaal Bloemendaal omdat die partij zowel liberaal is als ook de specifieke lokale belangen van alle inwoners van de gemeente Bloemendaal op een maximaal open, eerlijke, transparante, democratische en resultaatgerichte manier vertegenwoordigt. En daar draag ik graag actief mijn deel aan bij.