Adriaan Kraaipoel (Overveen) – Penningmeester


Ik ben Adriaan Kraaipoel en woon sinds 2001 in Overveen.

Ik ben getrouwd en heb twee kinderen waarvan er een in Amsterdam studeert en een nog thuis is. Daarvoor woonde ik in Amsterdam waar ik de opleiding fysiotherapie heb gevolgd. Daarnaast heb ik aan de UvA een deeltijdstudie rechten gedaan in 1984/85 en later bestuurskunde aan de VU te Amsterdam.

Mijn politieke betrokkenheid is ontstaan in Amsterdam-Noord en daar ben ik dan ook actief werkzaam geweest voor D’66. Hier in Overveen werd ik in 2002 direct betrokken bij Liberaal Bloemendaal door als fractie-assistent en later als penningmeester aan de zijlijn mee te denken bij zaken die o.a. de gezondheidszorg betreffen. Niet vreemd als je zelf in meerdere functies actief bent in diezelfde gezondheidszorg waaronder als praktijk eigenaar in de eerstelijn. Daarnaast ben ik werkzaam in het revalidatiecentrum Heliomare te Wijk aan Zee.

Het welzijn van de inwoners van Bloemendaal moet voor een ieder op een goed niveau blijven. Er zal de komende tijd door decentralisatie geld naar de gemeente Bloemendaal komen dat binnen de WMO goed en effectief moet worden besteed.

De zorg voor de mede-inwoners staat voor mij centraal en daarom sta ik op de kandidaten lijst van Liberaal Bloemendaal omdat deze locale partij er voor u is!